partners

radar padel.

 

close-up of balls and paddle racket

founding diamond partner

Engels Ramen en Deuren

Engels Ramen en Deuren

Sinds het ontstaan van het Belgische familiebedrijf in 1945, heeft engels ramen en deuren altijd hetzelfde streven voor ogen gehad. Het ontwerpen, produceren en plaatsen van de meest verfijnde ramen en deuren zonder een compromis te sluiten op kwaliteit en duurzaamheid.

www.engelsramen.be

gold partners

RAAM Food

RAAM Food

RAAM probeert jullie een totaalbeleving te bieden met een eindeloze passie voor ‘smaken’.  Naast onze boeiende À la carte, zorgen we elke middag voor een smaakvol Lunchmenu en op donderdag- en vrijdagavond een verrassend Chef’s Menu

www.raamfood.be

IBite

IBite

Helpt je met al je IT problemen
Wat jouw probleem ook is, er is een iBite onderdeel dat jouw probleem oplost. Heb je geen idee welke iBite onderdeel je kan helpen?

www.ibite.company.be

MINI Waasland Store

MINI Waasland Store

Jouw mini consessie in Sint – Niklaas

www.deschepper.be

DC Technics

DC Technics

In onze winkel krijg je meteen begeleiding. Ben je op zoek naar een specifieke tool of machine, een speciaal product of degelijke werkkledij? Wij vinden het voor je! Ook online willen we deze service doortrekken en bezorgt ons team je heel snel sterk advies. 

www.dc-technics.be

silver partners

Ness Kleding

Ness Kleding

Ness is al meer dan 30 jaar een vaste waarde in Zele. De winkel begon ooit als een jeansstore maar groeide al snel uit tot een trendy boetiek. 

www.nesskleding.be

bronze partners

LEDco

LEDco

1000m2: Showroom en magazijn
Aluminium led profielen, controllers, armaturen, kantoorverlichting, industrie verlichting, led tl T8 lampen, designverlichting , keuken en dressing armaturen, inbouwlampen voor veranda en douche, vervanglampen, Mamouth verstralers en tuinverlichting…

www.ledco.be

Condebo

Condebo

Bij Condebo Containerservice uit Lokeren kan je containers huren voor allerlei soorten afval. Je kan ook zelf je afval naar ons sorteer- en recyclagecentrum brengen.

www.codebo.be

Paddle tennis player celebrating victory at the end of the match

openingsuren.

RADAR-PADEL-logo-wit-RGB

Padelcourts:

6u-23u30

Clubhuis:

Vanaf juni tot september kan je terecht voor een hapje, een drankje, een lach en een zonnestraal op onze zomerbar: LOKO ZOMERBAR

Vanaf september bouwen wij ons clubhuis als permanente uitvalsbasis voor onze leden en bezoekers.

loko