speel bij radar padel lokeren.

 

Wie zijn ze? Wat drijft hen? Wanneer doen ze het? Waar spelen ze het?

Iedereen, fun, altijd en overal!

Padelpleintjes schieten als padde(l) nstoelen uit de grond en het aantal spelers groeit exponentieel. We kunnen nog bezwaarlijk van een hype spreken: padel kwam, zag en is aan het overwinnen. Deze snelst groeiende sport in Vlaanderen is een blijver.

Wat maakt het zo verslavend?

Padel is competitie, het brengt mensen samen, het is toegankelijk en laagdrempelig voor iedereen en het heeft een gigantische funfactor zonder plafond. Wie het speelt raakt er meteen aan verslingerd en heeft een onstilbare honger naar meer. Tennis meets squash maar leuker, zonder snaren, met andere ballen en véél meer plezier.

U speelt toch ook?

Reserveer via onderstaande knop. Je komt terecht op de site van Tennis Vlaanderen waar je jouw geliefde terreintje kan vastleggen. Simpel en toegankelijk, net als padel 😉.

 

happy winning padel tennis players celebrate after winning the m

start met lessen.

Zelfs Bela, Paquito en Lebron (lees : de Nadal, Federer en Djokovic van de padel) zijn ooit gestart met lessen. Via onze lessenpakketten zullen we wie weet een waardige opvolger voor hen opleiden. Kinderen, beginners, gevorderden en semi-pro’s,…  het is onze bedoeling iedereen te kunnen ‘serveren’ op zijn of haar niveau.

Contacteer lessen@radarpadel.be voor een bediening op maat of spreek hem aan op de club.

interclub.

Wil je proeven van de ultieme competitieve teamervaring ? Je strijdt in de voor- of najaarscompetitie voor minimum 4 opeenvolgende weekends in een reeks naargelang je niveau tegen andere clubs en kan zo met trots de Radar Padel Club vlag dragen in de strijd voor Vlaanderens beste interclubploeg. Wil je meer info over het reilen en zeilen binnen deze formules, wil je zelf een ploegje opstarten of je aansluiten bij één van onze interclubploegen, opnieuw 1 adres: ulrik@radarpadel.be.

 

tornooien.

Laddertornooien, clubtornooien, after-work-tornooien, Cupidotornooien, (w)interclubtornooien, Cupra-tornooien, Meet&Plays, Radartornooien, je verzint de namen zo gek niet of ze bestaan al. En jawel wij zullen ze ook aanbieden. Leer je Radar-clubleden beter kennen en je interclubploegmaten, speel tegen wildvreemden of met je beste vrienden. Beklim de ladder van het Tennis Vlaanderen-klassement en meet je met even competitief ingestelde padelspelers van andere clubs.

clubactiviteiten.

Ga naar de pagina “Agenda”.

Extra mogelijkheden:

Teambuildings (evt icm bussinesmeeting / lunch /  lasershooting)

Sportkampen

(Verjaardags-)feesten voor groot en klein

Sportdagen / schoolsport

Padel & Petanque

Senioren

Lessen

Meet & Plays

Afterwork-Thursdays

Bussinessmeetings icm gatronomische lunch bij onze partner Raam

Voor ieder wat wils dus. De opties zijn legio en bespreekbaar met Ulrik, onze clubmanager. Niks is onmogelijk!

lessen.

Contacteer mattias@radarpadel.be voor een bediening op maat of spreek hem aan op de club.

interclub.

Vanaf het najaar 2022 zal je trots de Radar Padel Club vlag kunnen dragen in de strijd voor Vlaanderens beste interclubploeg. Wil je meer info over het reilen en zeilen binnen deze formules, wil je zelf een ploegje opstarten of je aansluiten bij één van onze interclubploegen, opnieuw 1 adres: mattias@radarpadel.be .

tornooien.

Beklim de ladder van het Tennis Vlaanderen-klassement en meet je met even competitief ingestelde padelspelers van andere clubs.

clubactiviteiten

Teambuildings

Sportkampen

Sportdagen / schoolsport

Padel & Petanque

Senioren

Lessen

Meet & Plays

Afterwork-Thursdays

Voor elk wat wils dus. De opties zijn legio en bespreekbaar met Ulrik, onze clubmanager. Niks is onmogelijk!

openingsuren.

RADAR-PADEL-logo-wit-RGB

Padelcourts:

6u-23u30

Bar:

Winter (15/10-14/03)

Ma-vr: 18-23u

Zat-zon: 12-19u

Zomer (15/03-14/10)

Ma-vr: 17u30-23u

Zat: 11-23u

Zon: 11-21u

*openingsuren kunnen afwijken naargelang weersomstandigheden, reservaties en/of evenementen

Reserveer terrein

loko